Energiemonitoringskastje voor energiebesparing

Tijdens het project ‘Goed Voorbeeld Doet Goed Volgen’ krijgt een groot aantal huishoudens van de gemeente Ooststellingwerf inzicht in hun energieverbruik middels een apparaatje voor energiemonitoring. Via dit kastje wordt er de mogelijkheid gegeven om via de pc of ipad het energieverbruik te volgen in huis en hoeveel dit kost in euro’s. Het monitoren hiervan leidt tot een grotere bewustwording. Die bewustwording draagt bij aan gedragsverandering waarmee er uiteindelijk op het energieverbruik bespaard kan worden.

Waarom meedoen?
– Inzicht in uw energieverbruik;
– Een lagere energierekening;
– Wegwijs worden in energie besparen en verduurzamen.

Dit is nog niet alles, ook via andere manieren wordt er tijdens dit project verder geholpen om nog meer energie te besparen. Kennis delen, nieuwsbrieven én leuke evenementen. Alles om de energierekening te verlagen!

Woont u in de gemeente Ooststellingwerf en wilt u ook inzicht in uw energieverbruik? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

Deelname aan dit project is gratis.

Tijdsduur
01-02-2014 tot heden

Betrokken organisatie(s)
Gemeente Ooststellingwerf

Studenten uit de studierichtingen
Werktuigbouwkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen, commerciële economie aan de Hanzehogeschool te Groningen, natuurkunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen, technische bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool te Groningen, MSc marketing aan de Rijksuniversiteit te Groningen en bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Aanmeldformulier 

CAPTCHA
Een moment geduld aub.